logo
Imprimir
17-06-2022 | 15:31hs
•ALT EMPORDà

La Bandera Blava es tornarà a hissar a la Platja d'Empuriabrava

Un any més, la Platja d'Empuriabrava ha estat guardonada amb la Bandera Blava d'Europa

Aquest matí, l'alcalde, Salvi Güell, i el regidor de Medi Ambient, Joan Basí, han assistit al lliurament de la Bandera Blava, a la platja gran de la Fosca del municipi de Palamós. A l'acte hi ha estat present la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; Samuel Reyes, president de l'ACA; José Palacios, president d'ADEAC i Lluís Puig, alcalde de Palamós.

Un any més, la Platja d'Empuriabrava ha estat guardonada amb la Bandera Blava d'Europa. Aquest guardó, reconegut a escala internacional i que s'atorga en 47 països, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l'aigua de bany ha d'haver obtingut la classificació Excel·lent que estableix la Directiva 2006/7/CE, que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

La qualitat màxima excel·lent a les zones de bany de Catalunya és el resultat de les adequades mesures de gestió d'aquestes zones, del bon funcionament dels sistemes de sanejament, quan hi ha nuclis habitats, i de les mesures de control i inspecció del medi.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177253_labanderablavae-tornaraahi-aralaplatjadempuriabrava-1.htm