logo
Imprimir
17-06-2022 | 15:40hs
•+ NOTíCIES

Salt avança en la tramitació urbanística pel nou Hospital Trueta i el Campus de Salut

L’ajuntament portarà el plenari d’aquest dilluns 20 de juny la modificació del Pla General del Sector Sud

L’Ajuntament de Salt continua avançant en la tramitació necessària per a fer realitat el Campus de Salut i el nou Hospital Josep Trueta al sector sud del municipi. En aquesta a línia, es continuen superant etapes i aquest proper dilluns al plenari ja es debatrà l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General per definir el Sector Sud.

Concretament, es tracta de 75 hectàrees de terrenys urbanitzables on es permetrà desenvolupar diversos usos com els vinculats als àmbits sanitaris, comercials o residencials.

Després que el plenari doni el vistiplau a la modificació de Pla General, el procés seguirà la seva tramitació i quan el departament d’Urbanisme l’aprovi definitivament es posarà fil a l’agulla a la següent etapa que se centrarà en l’avanç del Pla Parcial del sector sud i en la parcel·lació de l’espai.

 L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca que “Salt avança en el projecte del Campus de Salut. Amb la tramitació que aprovarem ens permet seguir fent passos endavant en un projecte capital per a tota la demarcació i, en el qual, des de Salt, ja fa anys que hi treballem i per aquest fet aquest dilluns ja podem fer l’últim tràmit municipal per a la modificació del Pla General”.

 El regidor de Territori, Àlex Barceló, explica que “hem treballat intensament per tal que ara, durant aquest any 2022, Urbanisme ens doni el vistiplau a la modificació del Pla General i, a partir d’aquí, entrar dins l’avanç del pla parcial. Tal com hem fet des del primer, des de l’Ajuntament hi estem aportant tots els recursos tècnics i humans per agilitzar tota la tramitació i esperem poder fer la cessió dels terrenys a Salut dins els terminis acordats amb del departament de Salut”.

 El Campus de Salut de la Regió Sanitària gironina inclourà el nou Hospital Josep Trueta així com les facultats de Medicina i Infermeria de la Universitat de Girona. A aquests equipaments s’hi sumaran els ja existents a la zona i que també estan vinculats a l’àmbit sanitari com el Parc Hospitalari Martí i Julià, l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) o l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IdiBGi).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177254_-altavancaenlatramitaciourbani-ticapelnouho-pitaltruetaielcampu-de-alut-1.htm