logo
Imprimir
18-06-2022 | 10:37hs
•POLíTICA

Joan Martín serà el candidat a l'alcaldia de Salt

L'elecció l'actual portaveu dels socialistes saltencs com a alcaldable es va fer ahir al vespre en una assemblea extraordinària

L'actual portaveu del PSC de Salt, Joan Martín, va ser escollit ahir per la militància socialista com a candidat a l'alcaldia de la població de cara a les eleccions municipals de l'any vinent. El passat mes d'abril el partit va obrir el procediment per a l'elecció de candidat i la de Joan Martín ha estat l'única candidatura que s'ha presentat. Ahir al vespre es va complir amb el tràmit de la seva reelecció com a alcaldable, en una assemblea extraordinària de l'Agrupació del PSC de Salt.

Després de ser escollit com a candidat, Martín ha afirmat que Salt necessita urgentment un canvi i un impuls important. El canvi, segons Martín, "entre altres qüestions, ha de passar per la millora de la seguretat i per centrar l'atenció en el manteniment i la cura de l'espai públic". "És imprescindible donar la volta a la deixadesa que es detecta en el manteniment dels carrers", ha assegurat el candidat. Joan Martín també ha lamentat "la falta de projecte de l'actual govern, i la improvisació, perquè són dèficits que inevitablement ens tradueixen en pèrdua d'oportunitats per a Salt i els seus veïns i veïnes".

Joan Martín ja va ser cap de llista del PSC de Salt a les eleccions municipals del 2019. És regidor a l'Ajuntament des del 2015 i portaveu del PSC a Salt i al Consell Comarcal des del 2019. També és el primer secretari de l'agrupació local des del 2020. És enginyer tècnic informàtic, professor de cicles d'informàtica a l'Institut Salvador Espriu de Salt i té un postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177365_joanmartin-eraelcandidatalalcaldiade-alt-1.htm