logo
Imprimir
20-06-2022 | 13:47hs
•BAIX EMPORDà

Imma Gelabert serà la candidata de Junts a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

L'assemblea d'afiliats i afiliades del municipi ha ratificat la cap de llista per a les municipals de 2023

Imma Gelabert serà la cap de llista de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró en les eleccions municipals del maig de l'any vinent. Gelabert, de 53 anys, i empresària del sector turístic i esportiu, ha estat proclamada candidata en l'assemblea d'afiliats i afiliades del partit, que s'ha fet recentment.

Graduada en Turisme per l'Escola CETT, Gelabert va cursar el Màster en Govern Local, Postgrau de Lideratge personal i Gestió d'equips i el Curs d'Especialització en Habilitats Directives per a Comandaments Intermedis de la Fundació UdG. La candidata ha estat regidora durant 12 anys a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, on ha gestionat les regidories de Turisme i Dinamització Cultural, Comunicació, Comerç, Empresa, Ocupació i Promoció Econòmica.

Gelabert ha subratllat que "més enllà d'una llista electoral, encapçalo un equip de gent del poble amb ganes de treballar, amb seny, sentit comú, qualitat, il·lusió i sobretot rigor". La candidata remarca que "amb la complicitat, l'ajuda i l'esforç de tots i totes" s'aconseguirà l'objectiu d'un canvi a l'Ajuntament: "que la gent de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ens puguem mirar al mirall com a poble i ens tornem a agradar".
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177405_immagelabert-eralacandidatadejunt-alalcaldiadeca-tell-platjadaroi-agaro-1.htm