logo
Imprimir
20-06-2022 | 16:02hs
•ALT EMPORDà

El sisè Street Food Summer Llançà, a ritme de rècord

L’esdeveniment, que va comptar amb 14 establiments locals, va cloure amb unes 5.300 tapes servides i 1.200 degustacions de vi

La Gola de Llançà va acollir dissabte passat, 18 de juny, la sisena edició del Street Food Summer, esdeveniment que va congregar 14 establiments locals i un total de 23 tapes gastronòmiques, totes acompanyades pels vins de la Denominació d’Origen (DO) Empordà i Licors Quevall. Des de l’organització valoren molt positivament el transcurs de la jornada, tenint en compte que es van vendre gairebé 5.300 tapes, el que significa un rècord entre totes les edicions, i al voltant de 1.200 degustacions de vi.

Un any més, l’activitat va comptar amb l’Street Shop, on els comerços del municipi van oferir una zona de botiguetes en el mateix espai de la Gola. L’objectiu d’aquest esdeveniment, tal com recalca l’organització, no és cap altre que “oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística. 

En concret, la vetllada va començar a partir de les set de la tarda amb les pertinents degustacions de tapes, vins i licors, acompanyats de la música de Covertons i Strawberry Friends. Més tard, a partir de les onze de la nit, els bars del municipi van oferir copes per amenitzar els ritmes del grup de versions rock Bazaga’s, l’avantsala del final de festa, a càrrec de la sessió de DJ Ràdio Cassette Night, que va comptar amb els millors èxits estiuencs. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177413_el-i-e-treetfood-ummerllancaaritmederecord-2.htm