logo
Imprimir
20-06-2022 | 20:25hs
•LA GARROTXA

L'Agrupació Esportiva La Canya celebra la cloenda d'una temporada plena d'èxits

Aquest any s’han consolidat totes les categories del futbol base, futbol 11, futbol de 4a catalana i veterans, un total 12 equips

Diumenge 19 de juny va tenir lloc a La Cooperativa de La Canya la celebració de la cloenda de la temporada per part de l’Agrupació Esportiva La Canya, que va comptar amb la presència de 225 persones, entre jugadors i acompanyants. A l’acte també van assistir l'alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, el regidor d'Esports, Carles Grèbol, el regidor de la Vall de Bianya, Marc Sarsanedas, i el delegat de la Federació Catalana de Futbol de Girona, Carles Mallart, acompanyats de la Junta Directiva de l’entitat.

Aquest any s’han consolidat totes les categories del futbol base, futbol 11, futbol de 4a catalana i veterans, un total 12 equips.

Entre els equips de futbol 11 cal felicitar al Cadet A, que va assolir la segona posició de la Lliga i es van convertir en campions de la Garrotxa. A més, els veterans han estat campions de la Copa Primavera, campions de Lliga Veterana i compten amb el màxim golejador, Miki Soler.

De cara a la propera temporada l’objectiu és mantenir totes les categories i aconseguir un equip de futbol femení.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177415_lagrupacioe-portivalacanyacelebralacloendadunatemporadaplenadexit--1.htm