logo
Imprimir
21-06-2022 | 15:44hs
•+ NOTíCIES

El vas petit de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt romandrà tancat fins aquest dimecres 22 de juny per una descompensació del PH i el clor

El vas gran de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt està dins els paràmetres habituals i aquesta tarda ja s'obrirà al públic

Aquest matí 11 nens i nenes d'entre 5 i 6 anys de l'Escola El Pla han patit una intoxicació lleu mentre es banyaven al vas petit de la instal·lació. A les 10.30 hores han estat traslladats al CAP Salt 2 on han estat donats d'alta una hora després.

Des de l'Ajuntament s'han encarregat analítiques als laboratoris CECAM de Celrà que han establert que els paràmetres de PH i Clor estaven descompensats i, per aquest motiu, el vas petit de l'equipament romandrà tancat fins demà dimecres 22 de juny. Durant aquesta tarda es buidarà tota l'aigua per, posteriorment, tornar-la a omplir amb els paràmetres adequats.

Durant els propers dies, l'equip tècnic de l'Ajuntament de Salt reforçarà el control dels valors del PH i del clor de la piscina a banda del que fa habitualment l'empresa encarregada del manteniment de la piscina.

Paral·lelament, des del consistori s'ha obert una investigació per definir els motius pels quals l'aigua del vas petit no estava dins els paràmetres adequats i si, a partir de les conclusions a les quals s'arriba, se'n deriven responsabilitats envers l'empresa responsable del manteniment.

El vas gran de la piscina municipal a l'aire lliure de Salt està dins els paràmetres habituals i aquesta tarda ja s'obrirà al públic.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177509_elva-petitdelapi-cinamunicipalalairelliurede-altromandratancatfin-aque-tdimecre-22dejunyperunade-compen-aciodelphielclor-1.htm