logo
Imprimir
22-06-2022 | 23:17hs
•+ NOTíCIES

Wine Palace continua creixent i obre una botiga a Premià de Mar

La firma ja compta amb 27 establiments arreu de la geografia catalana

La cadena especialista en vins i destil·lats Wine Palace continua la seva expansió arreu de Catalunya amb l’obertura, avui, d’un nou establiment. Es tracta d’un local ubicat a la localitat de Premià de Mar, que suposa la 27a botiga de la companyia a terres catalanes. “Wine Palace continua amb la seva expansió després de l’aturada de dos anys a causa de la pandèmia. En aquest cas, es tracta d’un local a Marina Port Premià, un lloc meravellós al mateix port de la localitat”, assenyala la gerent Noelia Pacios, que també concreta que es tracta d’un local d’uns 250 metres quadrats que contenen unes 3.000 referències entre vins, escumosos, cerveses, destil·lats i productes d’alimentació. “Tenim totes les denominacions d’origen, però donem sobretot importància a la DO Empordà: nosaltres som una empresa empordanesa, i allà on obrim la DO Empordà sempre tindrà un lloc prioritari”, afegeix Pacios. 

No es tracta, però, d’un espai qualsevol. En aquest sentit, la botiga exhibeix un nou concepte d’arquitectura i decoració amb les darreres tendències en mobles per a vins, una imatge que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Espacio Papel. L’aspecte general, que destaca per uns millors acabats i materials, brinda un entorn càlid i modern, a través del qual el client se sent a gust i pot fer la seva compra d’una manera més còmoda. 

Com ja és habitual a la firma empordanesa, el nou emplaçament comercial comptarà amb un cap de botiga, que serà un sommelier professional que s’encarregarà d’assessorar a la clientela, així com amb una zona destinada als tastos i degustacions, un espai Bistrot que també servirà per a presentacions de productes i formacions diverses. A més, una màquina dispensadora i sis barriques estaran destinades al vi a doll, diferenciant-se d’aquesta manera de la resta de productes amb una decoració de fusta noble i làmpades d’espart, i on hi haurà també un espai dedicat als vins ecològics.

Una sòlida trajectòria

La història de Wine Palace es remunta 25 anys enrere, quan l’empresa va inaugurar la seva primera botiga a Roses. Des de llavors, l’expansió ha estat gradual, tot i que inicialment es va focalitzar en la demarcació gironina i, més endavant, ha anat destinant els seus esforços en les comarques de Barcelona i amb dues botigues a Tarragona (Salou i Vila-seca). Wine Palace té la seva seu a Vilamalla, a l’Alt Empordà, on s’hi troben les oficines centrals i el centre logístic que dona cobertura a totes les botigues. 
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177638_winepalacecontinuacreixentiobreunabotigaapremiademar-2.htm