logo
Imprimir
25-06-2022 | 22:10hs
•ALT EMPORDà

Wine Palace participa en la 36a Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres

La cita torna després de dos anys i s'allargarà fins al 28

La cadena empordanesa Wine Palace participa des d'avui i fins al 28 en la 36a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres, que torna després de dos anys. L'espai botiga de la companyia especialitzada en vins i destil·lats és un dels expositors d'enguany, entre els quals hi ha cellers, estands d'alimentació i institucionals, tots a la Rambla de Figueres.

Després d'un migdia tranquil i marcat per la calor, al vespre la fira s'ha omplert de gent i les expectatives són bones, assenyalen des de Wine Palace, que remarquen que la mostra és sempre una bona oportunitat comercial, per vendre els vins dels nou cellers presents, però també per donar a conèixer la cadena i arribar a nous públics. Per això, els clients reben vals de descompte per gastar als establiments de Wine Palace.

La voluntat és repetir els bons resultats de sempre, expliquen des de Wine Palace, si bé caldrà veure com funciona el canvi de dates i la coincidència amb el pont de Sant Joan i la revetlla de Sant Pere, festa local a la ciutat.

Els horaris de la fira seran els següents: de les 12 a les 14 i de 18 a 22 els dies festius i els dies laborables, de les 18 a les 22. Es venen tiquets a un preu de 10 euros (6 tiquets de vi, una copa personalitzada de la mostra i un tast guiat a la Galeria d'Art El Claustre).

La mostra es completa amb activitats professionalitzades dins el sector enoturístic i tastos en espais singulars com el terrat de l'Ajuntament, el refugi de la plaça del Gra i la cripta de Caputxins.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177916_winepalaceparticipaenla36amo-tradelvidelempordadefiguere--1.htm