logo
Imprimir
27-06-2022 | 10:00hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de les beques d’ajuda a l’allotjament universitari a Girona i Barcelona per al curs 2022-2023

Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui i fins al 8 de juliol

L’Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d’ajuda a l’allotjament universitari a les residències d’estudiants de Girona i Barcelona de l’empresa SIRESA Campus. Les beques d’ajuda cobriran part de les despeses de l’allotjament durant el període acadèmic del curs 2022-2023.

Concretament, s’ofereixen dues beques per a l’allotjament universitari a la residència de Girona de la qual SIRESA és titular d’una concessió administrativa per la seva explotació i tres beques per la residència que l’empresa gestiona al centre de Barcelona. Els requisits que han de complir els i les sol·licitants, així com informació més específica de la convocatòria, es pot consultar a través de la web https://web.girona.cat/becaresa o bé contactant amb L’Estació Espai Jove.

L’objectiu de la proposta és facilitar l’accés a l’habitatge per al col·lectiu d’alumnat universitari i ajudar a la construcció dels seus itineraris acadèmics i professionals”, assegura la regidora d'Habitatge i Joventut, Annabel Moya. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177968_lajuntamentdegironaobreunanovaconvocatoriadele-beque-dajudaalallotjamentuniver-itariagironaibarcelonaperalcur-2022-2023-1.htm