logo
Imprimir
27-06-2022 | 13:35hs
•POLíTICA

En Comú Podem expressa el seu suport a la vaga de la plantilla d'Aguas Danone (Font Vella) a Sant Hilari de Sacalm

Una delegació d’En Comú Podem a les Comarques Gironines encapçalada per la seva coordinadora, Eugènia Pascual, ha visitat aquest matí els treballadors i treballadores d’Aguas Danone (Font Vella), que han iniciat una vaga de quatre dies per exigir increments salarials

 

Membres de l’executiva d’En Comú Podem a les comarques gironines han visitat aquest matí la protesta laboral d’Aguas Danone (Font Vella) a Sant Hilari de Sacalm. La plantilla de l’empresa ha començat avui dilluns una vaga convocada pels dies 27, 28, 29 i 30 de juny per demanar uns augments salarials que garanteixin el poder adquisitiu de les persones treballadores. Juntament amb la coordinadora d’En Comú Podem a les comarques gironines, Eugènia Pascual, ha assistit a la protesta Jordi Romero, membre de l’executiva al territori gironí.

La protesta de la plantilla d’Aguas Danone (Font Vella) s’emmarca en el fracàs d’unes negociacions entre empresa i treballadors, on la plantilla reclama un augment salarial que s’equipari a l’augment de l’IPC i que, per tant, no suposi una pèrdua de poder adquisitiu. Eugènia Pascual ha expressat el seu suport a la protesta laboral: “En uns moments amb una inflació disparada, no pot ser que els treballadors hagin de ser els assumeixin sols la pèrdua de capacitat adquisitiva”.

La coordinadora d’En Comú Podem a les comarques gironines considera que “la posició de l’empresa no pot ser negar-se a negociar qualsevol proposta feta pels treballadors, i menys en moments excepcionals com els que estem vivint”. I és que la setmana passada, l’acte de mediació a la seu de Girona del Tribunal Laboral de Catalunya va finalitzar sense acord després que l’empresa proposés un increment salarial del 3% sense clàusula de revisió, fet que suposaria per la plantilla una pèrdua del 3,5% del seu poder adquisitiu atenent a l’IPC del 2021.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/177970_encomupodemexpre-ael-eu-uportalavagadelaplantilladagua-danonefontvellaa-anthilaride-acalm-1.htm