logo
Imprimir
30-06-2022 | 09:41hs
•+ NOTíCIES

El Grup Impulsor de la Delegació del País Valencià del Consell per la República Catalana ja té Junta Dinamitzadora

La constitució de la delegació està prevista per a l'octubre

El Grup Impulsor de la Delegació del País Valencià del Consell per la República Catalana ja té Junta Dinamitzadora. En una reunió presencial a València i alhora telemàtica, es va constituir la junta que ha de dinamitzar el grup, integrat per 52 persones.

Es tracta d'una cinquantena de persones que s'hi han apuntat voluntàriament d'entre les més de 500 que hi ha inscrites al Consell per la República Catalana al País Valencià.

La junta tindrà cinc membres: Vicent Serra de Vilajoiosa com a Coordinador; els valencians Natxo Cases i Sixto Llop com a Moderador i Secretari respectivament i, com a vocals, Xavier Guillen, de Novelda, que s'encarregarà de mitjans i xarxes socials, i Josep Guia, de València, d'acció política.

En la reunió es va aprovar també el calendari i les normes per al debat del Protocol que regularà la constitució i les funcions de la delegació, que previsiblement es clourà el 17 de setembre. L'acte de constitució de la Delegació del País Valencià del Consell per la República està previst per l'octubre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/178273_elgrupimpul-ordeladelegaciodelpai-valenciadelcon-ellperlarepublicacatalanajatejuntadinamitzadora-1.htm