logo
Imprimir
30-06-2022 | 21:38hs
•ALT EMPORDà

Boye presenta el llibre ‘Se llama cáncer’ a Garriguella

L’advocat defensa en el llibre que Espanya es troba enmig “d’una mena de càncer mal diagnosticat i pitjor tractat”

El conegut advocat Gonzalo Boye ha presentat avui a Garriguella el seu nou llibre ‘Se llama cáncer’, en un acte que ha comptat amb desenes d’assistents i on el protagonista ha fet un retrat de la situació “d’involució democràtica” que viu Espanya. “Crec que de mica en mica s’anirà veient tot el que s’ha fet aquests anys, i a vegades no s’arriba a comprendre tot el que ha passat”, ha avisat l’autor en referència a la situació política catalana.

Així, el lletrat ha explicat que el país es troba enmig “d’una mena de càncer mal diagnosticat i pitjor tractat”, i en el seu nou llibre aporta exemples concrets i concisos per justificar aquest plantejament: òrgans constitucionals bloquejats; nomenaments no sempre idonis; la utilització de recursos públics per finalitats no sempre exemplars, entre molts altres casos. En el llibre, Boye defensa la idea que la societat espanyola actual viu “anestesiada”, i posa èmfasi al paper que juguen els mitjans de comunicació, molt sovint, a l’hora de crear una societat “covarda i amb una sòlida incultura molt arrelada”. 

Ja en un terreny més personal, Boye ha explicat avui, tal com fa en el llibre, com ha patit la malaltia del càncer -va ser diagnosticat a l’octubre de l’any passat-. En aquest sentit, l’advocat troba punts de contacte entre la forma de lluitar contra la malaltia i la lluita a favor de la regeneració d’un país. “La cirurgia ha de ser important i en molts terrenys”, subratlla. 
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/178283_boyepre-entaelllibre-ellamacanceragarriguella-1.htm