logo
Imprimir
02-07-2022 | 19:02hs
•POLíTICA

Salvador Illa, a Vilafant: “El PSC està per governar i solucionar problemes, sense pensar en càlculs electorals”

El president del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar ha assistit a Vilafant a la presentació de l’Agrupació socialista local i ha posat en valor la feina feta per Consol Cantenys en els 13 anys que porta governant

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha destacat avui la tasca diària dels alcaldes i regidors socialistes, recordant que estan centrats “en governar i solucionar els problemes de la ciutadania, i no pas en eleccions ni càlculs electorals”.

Illa ha fet aquestes declaracions a Vilafant, on ha assistit a la presentació de la nova Agrupació socialista local, juntament amb el primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà; els diputats al Parlament Sílvia Paneque, Òscar Aparicio i Mònica Ríos; el subdelegat del govern central a Girona, Albert Bramon; i el vice-alcalde de Figueres, Pere Casellas, entre altres.

Salvador Illa ha posat en valor la importància de la feina feta durant els 13 anys que Consol Cantenys porta al capdavant de l’alcaldia de Vilafant. Illa ha assenyalat que els problemes que tenen els municipis petits “no són ni més ni menys senzills que els problemes que tenen els grans municipis” i que, en canvi, “la diferència és que hi ha menys recursos” i per això ha mostrat la seva satisfacció i agraïment davant els resultats de la feina feta pel PSC a Vilafant.  A més, també s’ha congratulat que tots aquests anys al govern hagin portat a la constitució de l’Agrupació del PSC de Vilafant i ha animat al primer secretari de l’Agrupació, Víctor Grau, a eixamplar l’agrupació obrint-se a gent nova i a saber escoltar a la gent.

En declaracions als mitjans a Vilafant, després de visitar també Ullà i L’Escala, Salvador Illa ha apostat per la necessitat de preservar el prestigi les institucions catalanes, que “han d’estar per sobre de tot i de les situacions personals”.

Cal endreçar les institucions i la política catalana, més encara en els temps complexos actuals”, ha afegit Salvador Illa, que ha tornat a demanar a Pere Aragonès que “obri un imprescindible diàleg entre catalans, en una taula de partits o altre format”. “Quan es busca brega i confrontació, no sé què es guanya. Quan es treballa conjuntament, les coses es resolen”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/178487_-alvadorillaavilafantelp-ce-tapergovernari-olucionarprobleme-en-epen-arencalcul-electoral--1.htm