logo
Imprimir
11-07-2022 | 11:39hs
•TARRAGONA

Mireia Trepat, guanyadora en la fase territorial dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank 2022’ a la direcció territorial Catalunya

a cofundadora de Freshly Cosmetics opta al premi nacional dels guardons de CaixaBank i, amb aquest, a ser una de les representants espanyoles en els premis internacionals IWEC Awards 2022, que enguany es lliuraran a Madrid del 13 al 15 de novembre

Mireia Trepat, Co-Founder i CMO de Freshly Cosmetics, empresa de cosmètica natural, ha estat seleccionada per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador com a guanyadora de la Direcció Territorial Catalunya dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank 2022’, que reconeixen el talent i l'excel·lència professional d'empresàries a Espanya; i fomenten les xarxes de contactes entre empresàries líders al món.

 

Mireia Trepat, és al capdavant de Freshly Cosmetics des de la seva fundació l’any 2016, i en aquests 6 anys, i ha revolucionat el món de la cosmètica superant el milió de clients arreu del món, arribant a una facturació conjunta de més de 100MM€. L’empresa ofereix      productes d’alta qualitat amb formulacions amb més del 99% d’ingredients naturals.

Mireia Trepat, per la seva condició de guanyadora territorial, formarà part de la ‘Comunitat Dona Empresària CaixaBank’, una comunitat virtual operativa a través d'un espai privat a LinkedIn, que es configura com una plataforma per compartir coneixement, idees i experiències, i un punt de trobada per establir vincles professionals entre el grup de directives premiades.

La Comunitat, que compta ja amb més de 60 membres, ofereix també accés a experiències exclusives, com a fòrums, debats, conferències i esdeveniments nacionals i internacionals, amb els quals es vol contribuir al desenvolupament i el lideratge de la dona en l'àmbit dels negocis.

Per a Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, "els ‘Premis Dona Empresària CaixaBank’, que celebren enguany la seva sisena edició, s'han consolidat en els últims anys pel seu compromís amb l'excel·lència empresarial i el foment de la igualtat d'oportunitats i la diversitat, pilars fonamentals per a l'entitat. Com cada any, és un orgull per a nosaltres reconèixer la trajectòria professional i la capacitat de lideratge d'aquestes dones líders”.

Després de la fase territorial, el jurat dels premis, integrat per un grup de directives i directius de CaixaBank, triarà a la guanyadora nacional, que serà una de les representants espanyoles en els premis internacionals IWEC, succeint a Inés Juste, presidenta del Grupo Juste; Rocío Hervella, fundadora i consellera delegada de Prosol; Arancha Manzanares, vicepresidenta de Ayesa; Lina Mascaró, presidenta de Grupo Mascaró; i Pilar Martínez-Cosentino, vicepresidenta de Grupo Cosentino, totes elles guanyadores nacionals de les passades edicions dels ‘Premis Dona Empresària CaixaBank’.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179160_mireiatrepatguanyadoraenlafa-eterritorialdel-premi-donaempre-ariacaixabank2022aladireccioterritorialcatalunya-1.htm