logo
Imprimir
12-07-2022 | 15:37hs
•BAIX EMPORDà

La Festa Major torna a S'Agaró del 14 al 17 de juliol

El pregoner serà Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení del Barça

S'Agaró celebrarà la Festa Major del 14 al 17 de juliol amb una vintena d'activitats, la majoria al voltant del Parc de Sant Ramon. La festa, organitzada per l'Associació Amics de S'Agaró-Sant Pol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, compta amb un programa que inclou música, activitats infantils i actes populars de tota mena.

El pregó, previst pel 14 a les set de la tarda, anirà a càrrec de Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení del FC Barcelona, que pren el relleu al president de l'entitat, Joan Laporta, pregoner l'any passat. A més del pregó, també hi ha prevista la representació teatral familiar del Grup de Teatre, la cercavila de gegants i capgrossos amb la Colla Gegantera de Sant Feliu de Guíxols i un concert amb el saxofonista Pep Poblet.

Divendres 15, la festa començarà amb animació infantil i un concert amb Els Atrapasomnis. També hi ha previst un taller d'elaboració i tast de còctels al Local Social de S'Agaró, un concert acústic amb Júlia Català i l'actuació del grup de versions Els Sixtus.

Dissabte 16 de juliol, el programa inclou una missa solemne amb acompanyament musical de Júlia Català a l'Església de S'Agaró, la festa de l'escuma amb Soy La Fiesta i correbars i batucada. També hi haurà una cloenda musical amb l'artista local Toni Cayena i l'espectacle The New Experience Abba.

Diumenge 17 de juliol, la festa acabarà amb un torneig d'escacs, jocs gegants, un espectacle d'animació infantil, sardanes amb la Cobla Cervianenca i les havaneres de Peix Fregit.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179255_lafe-tamajortornaa-agarodel14al17dejuliol-1.htm