logo
Imprimir
13-07-2022 | 13:49hs
•BAIX EMPORDà

La Campanya de promoció comercial de l'Associació d'Empresaris regala estades, menús, vals regal i un cap de setmana vip a Platja d'Aro

Hi participen 56 establiments amb 4 sorteigs: 14 i 28 de juliol, 18 d’agost i 15 de setembre

L’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró · ADEM promou la nova campanya comercial Aquest estiu, Platja d’Aro! Per Cel, Mar i Terra en format de concurs, i que ofereix la possibilitat d’aconseguir diversos lots de premis a residents, visitants i turistes. Tothom que faci una compra mínima de 20 euros en un dels 56 establiments adherits pot omplir una butlleta de participació, registrar-se a l’acció promocional mitjançant un codi QR i seguir els perfils d’Instagram de l’entitat (@empresaris_platjadaro) i del comerç (sempre que en tingui). Hi haurà tres sorteigs inicials (14 i 28 de juliol i 18 d’agost) i un d’extraordinari final el 15 de setembre.

Primer sorteig, dijous 14 de juliol, Premi Cel: paquet per a 2 persones que inclou circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura, estada de cap de setmana a l’Hotel Planamar (AD), i mini golf i sopar gastronòmic a El Golfo Food & Drinks. El segon, dijous 28 de juliol, Premi Mar: paquet per a 2 persones d’estada cap de setmana a l’Hotel Aromar (AD), bateig de surf de rem gentilesa de Freeboard, sessió fotogràfica amb Nicole Gulau Photography (valorada en 230 euros) i menú gastronòmic Restaurant Marisqueria Xaco.

Tercer sorteig, dijous 18 d’agost, Premi Terra: nou vals de compra de 50 euros cadascun-450 euros globalment (Òptica Muralla, Agua Dulce, Teixits per a la llar, Charanga Top Top, Farmàcia Lisbona, Cantamañanas, Intersport, Myriam Shop i Òptica Sala), lot de productes de Verd&Fruit (valorat en 50 euros), còctel per a 4 persones al Manhattan Cocktail Bar; i per a 2 persones cap de setmana en bungalow al Càmping Valldaro, circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura i menú gastrònom 60è aniversari al Restaurant Don Quijote. Dijous 15 de setembre, gran sorteig final Cel, Mar i Terra d’un cap de setmana VIP: vol en helicòpter, val regal de 100 euros de la Joieria Wesselton-25è Aniversari, ulleres de sol i val de 50 euros d’Òptica Gràcia, travessia en veler i càtering inclòs (3 hores), estada de cap de setmana a l’Hotel Costa Brava (AD), i menú degustació arran de mar al Restaurant Marisqueria M&B.

Els usuaris s’hi poden inscriure tantes vegades com butlletes hagin adquirit, i cada butlleta enregistrada dona dret a participar a tots els sortejos pendents de celebrar (excepte si ja ha estat premiada). Els establiments adherits estan identificats amb adhesius en els seus aparadors i entrades. El sorteig es farà mitjançant un generador de nombres automàtic amb gravació de vídeo en directe, i el resultat es publicarà l’endemà al lloc web i xarxes socials de l’ADEM. Una iniciativa amb els suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179346_lacampanyadepromociocomercialdela-ociaciodempre-ari-regalae-tade-menu-val-regaliuncapde-etmanavipaplatjadaro-1.htm