logo
Imprimir
13-07-2022 | 14:58hs
•BAIX EMPORDà

Ampli programa d'activitats per gaudir l'estiu en família a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

També tornen les visites guiades familiars o teatralitzades; el programa Estiueja a la biblio!

La regidoria de Turisme de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró organitza aquest estiu un ampli conjunt d'activitats de caràcter familiar com ara propostes d'animació, de benestar personal o el Miniclub. D'aquesta manera, el consistori recupera propostes d'abans de la pandèmia, i alhora manté algunes iniciatives sorgides els darrers dos estius i que han tingut una gran acollida.

Cada dijous des d'aquesta setmana i fins al 25 d'agost, el Passeig Marítim de Platja d'Aro acollirà activitats d'animació gratuites i obertes sense inscripció prèvia com ara un taller de pintura, un de confecció de xapes o un de maquillatge.

També hi haurà activitats de benestar personal de caràcter familiar, del 2 de juliol al 2 de setembre. En aquest cas, amb inscripció prèvia per 2 euros per persona a entrades.platjadaro.com. Es tracta d'activitats com sessions d'hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres (9.30 h) a la Pineda de Riuet de Platja d'Aro i ioga en família, cada divendres (19 h) al Parc de Sant Ramon de S'Agaró.

Alhora, tot l'estiu es pot gaudir del Miniclub a la Platja Gran amb diferents opcions: com a ludoteca (10-13 h), espai familiar (17-19 h) i Babyclub (10-13 h i 17-19 h).

També tornen les visites guiades familiars o teatralitzades; el programa Estiueja a la biblio!; el Mercat Medieval de Castell d'Aro (20 i 21 d'agost); i les Festes Majors de S'Agaró (14-17 de juliol), Platja d'Aro (11-15 d'agost) i Castell d'Aro (6-11 de setembre).

Igualment, tot l'estiu es pot realitzar per lliure la gimcana familiar On són la Xalarina i en Xalarí?




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179348_ampliprogramadactivitat-pergaudirle-tiuenfamiliaaca-telldaroplatjadaroi-agaro-1.htm