logo
Imprimir
15-07-2022 | 14:54hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles reobre els Banys Vells

S'obrirà el Casal Cívic com a refugi climàtic de les 9 del matí a les 9 del vespre i els dissabtes també el Museu Darder

L’Ajuntament de Banyoles reobrirà demà els Banys Vells, una vegada finalitzades les obres de substitució de les passeres. Davant l’onada de calor, s’habilitarà també el Casal Cívic com a refugi climàtic i els dissabtes, també el Museu Darder.

Una vegada finalitzes les obres de millora de les passeres, afectades pel temporal Glòria, i superats els retards ocasionats per la falta de material, demà dissabte al matí està previst que reobrin els Banys Vells i que s’obri al públic la zona de bany. També s’oferirà entrada especial per als veïns i veïnes de Banyoles a la zona de bany del Club Natació Banyoles des d’avui divendres i fins diumenge a un preu de 3€ de les 4 de la tarda a les 9 del vespre.També es podrà accedir en el seu horari habitual a la Caseta de Fusta, de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Onada de calor

Aquesta mesura forma part de les accions que des de l’Ajuntament de Banyoles s’han activat per fer front a l’onada de calor, que es preveu que arribi avui al seu pic màxim. Paral·lelament, el Casal Cívic obrirà com a refugi climàtic de dilluns a diumenge, excepte demà dissabte, de les 9 del matí a les 9 del vespre. Els dissabtes obrirà com a refugi climàtic el Museu Darder.

Des de l’Ajuntament es recomana seguir els consells de prevenció, especialment per als col·lectius més vulnerables, evitant sortir a l’exterior durant el migdia i hidratant-se amb aigua. També es recorda que cal extremar les precaucions per evitar incendis forestals, així com la
prohibició de realitzar treballs agrícoles en els horaris de més calor.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179590_banyole-reobreel-bany-vell--2.htm