logo
Imprimir
20-07-2022 | 11:49hs
•+ NOTíCIES

SAP-FEPOL denuncia les altes temperatures que es pateixen a la comissaria de Mossos de Cervera

Crítica que se superen els 31 graus i que això es repeteix estiu rere estiu

Els agents que treballen a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cervera mostren "indignació i malestar" per les altes temperatures que han de patir. El sindicat SAP-FEPOL denuncia que catorze pingüins i diversos ventiladors climatitzen de forma "absolutament insuficient" unes dependències policials a l'interior de les quals se superen temperatures de 31 graus, "la qual cosa atempta contra la normativa en seguretat i salut laboral".

La indignació ve motivada perquè la situació no és nova, sinó que es repeteix any rere any. "Si bé és cert que el servei regional ha posat tot el que té al seu abast, l'Administració es mostra incapaç d'avançar-se a una situació cíclica", denuncia el sindicat, que alerta que la situació s'agreuja amb el canvi climàtic fins a fer "insuportable" estar dins la comissaria.

El sindicat explica que el delegat sindical de la Regió Policial de Ponent ha contactat diverses vegades amb el Servei d'Administració de Lleida, però la peça que segons diuen és la solució als problemes no acaba d'arribar.

Així, ara com ara catorze pingüins i diversos ventiladors refrigeren i climatitzen la Comissaria de Cervera. "Com és previsible, aquests es mostren absolutament insuficients i les temperatures s'enfilen per sobre del que la normativa en seguretat i salut laboral permet", critica el sindicat.

L'organització alerta a més, que tants aparells fan que de manera freqüent saltin els tèrmics del quadre de llums, "generant inoperativitat en el servei, molèsties a la ciutadania i queixes i malestar constant".

SAP-FEPOL demana que "l'Administració prioritzi la reparació immediata del sistema de climatització de Cervera" perquè aquesta problemàtica no es torni a repetir a l'estiu del 2023.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179886_-ap-fepoldenunciale-alte-temperature-quee-pateixenalacomi-ariademo-o-decervera-1.htm