logo
Imprimir
20-07-2022 | 16:34hs
•BAIX EMPORDà

Cap Roig Festival confirma abans del seu inici la venda de més de 32.100 entrades

Juli Guiu, president del Grup Clipper’s i director del Cap Roig Festival, ha afirmat que “estem molt satisfets de poder començar el festival amb el 80% de les entrades venudes i els concerts restants pràcticament exhaurits

El Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, ha venut abans de l´inici del festival més de 32.100 entrades dels diferents espectacles de la seva 22ª edició, xifra que representa un 80% del total. Dels 19 concerts d’aquesta edició, més de la meitat ja han penjat el cartell de “sold out” (10) i la resta estan a punt d’exhaurir totes les seves entrades. El festival començarà aquest divendres 22 de juliol amb l’actuació del colombià Sebastián Yatra i continuarà amb el concert de la diva americana del pop, Christina Aguilera el dissabte 23. L’artista femenina del moment, Rigoberta Bandini, serà l’encarregada de clausurar el festival el 15 d’agost.

Juli Guiu, president del Grup Clipper’s i director del Cap Roig Festival, ha afirmat que “estem molt satisfets de poder començar el festival amb el 80% de les entrades venudes i els concerts restants pràcticament exhaurits. Aquestes xifres ens demostren, un cop més, la confiança del públic i les ganes que té la gent de tornar a Cap Roig per viure unes nits d’estiu extraordinàries. Aquest any, tornem a comptar amb grans estrelles nacionals i internacionals, i tindrem un total de 19 nits marcades per l’eclecticisme que ens caracteritza. A més, el públic podrà viure una experiència encara més única sopant al restaurant d’Hermanos Torres o al village del festival, totalment renovat per Cal Blay Food Lovers amb una oferta gastronòmica de primer nivell”.

Restant dos dies per l’inauguració del Cap Roig Festival, el públic encara pot adquirir les últimes entrades pels concerts de Christina Aguilera (23 de juliol), Els Pets (30 de juliol), Taburete (1 d’agost), Raphael (2 d’agost), Sergio Dalma (4 d’agost), Camilo (5 d’agost), Mika (6 d’agost) i els espectacles de Cap Roig Mini, Xiula (7 d’agost) i Bye Bye Monstre, un musical de Dagoll Dagom (12 d’agost).

Els concerts que ja han exhaurit les seves entrades de forma anticipada són: Sebastián Yatra (22 de juliol), Stay Homas (24 de juliol), Pablo Alborán (29 de juliol), Miki Núñez (30 de juliol), Rosario (3 d’agost), Sting (8 d’agost), Dani Martín (9 d’agost), Joan Dausà (13 d’agost), Morat (14 d’agost) i Rigoberta Bandini (15 d’agost).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/179898_caproigfe-tivalconfirmaaban-del-euinicilavendademe-de32100entrade--2.htm