logo
Imprimir
27-07-2022 | 17:51hs
•ALT EMPORDà

Llançà, a punt per a la seva Festa d’Estiu

La festivitat tindrà lloc del 18 al 21 d’agost i estarà formada per activitats i propostes diverses i per a tota mena de públic

El municipi de Llançà ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa d’Estiu que tindrà lloc des del dia 18 d’agost i fins al 21 amb un programa que tindrà activitats i propostes diverses per a tots els gustos i públics. 

El tret de sortida es farà dijous, dia 18, a través d’un concert de Fredrik Strand al pàrquing Rafael Estela (19.30h), una actuació gratuïta organitzada per l’Àrea d’Activitats Públiques. Poc després, a les 20h, es realitzarà la inauguració de l’exposició ‘L’endemà de la retirada: Portbou, 1939’, d’Antoni Campañà, una activitat que es farà al Museu de l’Aquarel·la i que es podrà visitar del 16 al 31 d’agost. Ja a la nit (22h), la plaça Major acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot.

El programa continuarà el divendres dia 19, amb una activitat de dinamització de Swimrum (19h) a La Gola a càrrec del club Tintoreres Swimming Club. A les 20h, la sala noble de la Residència Can Marly acollirà la presentació del llibre ‘Bocins de Pell’, d’Isabel Guzmán, mentre que l’església parroquial de Sant Vicenç esdevindrà l’escenari, a les 21h, del concert ‘Tributo a Paco de Lucía’, a càrrec de Javier Gavara. Finalment, l’activitat d’aquest dia acabarà al pàrquing Rafael Estela (23h), amb concert de Merkado Negro i, tot seguit, les sessions de Banda Neón i DJ Maken.

El dissabte, per la seva banda, tindrà propostes des del matí, concretament mitjançant un taller d’emocions i pintura (11h-12.30h) a càrrec de Laia Bedós al Museu de l’Aquarel·la. Ja a la tarda, la plaça Major acollirà una nova ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona (18h), mentre que a les 20h la sala d’actes de la Casa de Cultura aixoplugarà el concert de Festa Major amb Betty Orquestra. Poc després, a partir de les 21h i fins a les 00h, la Residència Can Marly serà l’escenari d’una nova vetllada de Shopping Night. A la nit, novament el pàrquing Rafael Estela acollirà un concert, en aquest cas a càrrec de Betty Orquestra i, tot seguit, DJ RKO. 

Al diumenge dia 21, finalment, hi haurà dues activitats per cloure la Festa d’Estiu d’enguany: d’una banda, una festa Holi i una festa de l’Escuma al pàrquing Rafael Estela (11h), i de l’altra, havaneres amb Barcarola i havaneres i cremat a càrrec del Club Esportiu Llançà i dels Amics del Cremat, al mateix emplaçament (23h).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/180344_llancaapuntperala-evafe-tade-tiu-1.htm