logo
Imprimir
29-07-2022 | 20:08hs
•ALT EMPORDà

Carles Bros presenta la mostra ‘Mediterrània “Llum i color”’ a Peralada

L’exposició de l’artista resident a l’Empordà es podrà visitar al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec fins al 28 d’agost

L’artista Carles Bros (Terrassa, 1956), empordanès d’adopció, ha presentat aquesta tarda al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada, i davant desenes de persones, l’exposició ‘Mediterrània, “Llum i Color”’, un conjunt de pintures que es basen en els accidents naturals. En aquest sentit, el creador, a través d’aquesta mostra, fabrica la pintura a partir de pigments naturals i sorra o pols de marbre, per tal de poder-la aplicar de forma matèrica al seu treball. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 28 d’agost, en horari d’obertura de l’Oficina de Turisme local. 

Dedicat a les arts des de ben petit, quan treballava i estudiava amb la seva mare Joaquima Solanes, també artista i pintora, Bros es va formar a l’Escola Martínez Lozano, a les Jornades d’Estudis d’Art Contemporani de la Universitat de Girona i al Cercle Artístic de Barcelona, on va fer els estudis de Comissariat i Gestor Cultural. Des de l’any 2012, l’artista ha estat l’impulsor, promotor i comissar de la Mostra d’Art Contemporani ‘TramuntanART’, del Port de la Selva, i del ColerART, a Colera, a més de fer nombrosos viatges professionals per Europa, Àsia i Àfrica. 

Després d’haver participat en més d’una cinquantena d’exposicions individuals i d’haver rebut diversos reconeixements en àmbit nacional i internacional, Bros és considerat com un artista de renom a la demarcació gironina. 

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/180589_carle-bro-pre-entalamo-tramediterraniallumicoloraperalada-1.htm