logo
Imprimir
16-08-2022 | 09:07hs
•BAIX EMPORDà

L'Extra d'Estiu de l'ONCE deixa un premi d'un milió d'euros a Platja d'Aro

El venedor de l'ONCE Albert Busquets és qui ha portat la sort a Platja d'Aro, des del seu quiosc ubicat a l'Avinguda S'Agaró, número 47

El Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, celebrat en la nit de dilluns 15 d'agost, ha deixat un segon premi d'un milió d'euros a Platja d'Aro (Girona).

El venedor de l'ONCE Albert Busquets és qui ha portat la sort a Platja d'Aro, des del seu quiosc ubicat a l'Avinguda S'Agaró, número 47. Albert és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors i venedores de l'ONCE a Catalunya, que fa quatre anys que treballa com a venedor de la loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització.

Platja d'Aro pertany administrativament a l'Agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis a 338 afiliats i afiliades i té una plantilla de 135 venedors/res.

El Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE també ha deixat un pessic del primer a premi a l'Agència de Blanes (400.000 euros, amb 10 cupons premiats) i a l'Agència d'El Prat de Llobregat (160.000 euros, quatre cupons).

L'Extra d'Estiu de l'ONCE ha repartit el seu premi gran de 15 milions d'euros a Alacant i ha deixat altres premis d'un milió d'euros a Getxo, Torrent, Leganés i Sevilla. El Sorteig Extraordinari d'Estiu ha posat en joc un premi major de 15 milions d'euros i 10 premis d'un milió. A més de 119 premis de 40.000 euros (a les cinc xifres del número del primer premi), i 2.270 de 1.200 euros: a les quatre últimes xifres del número del primer premi, o a les cinc del número dels 10 segons premis.

Catalunya molt afortunada
El premi major del sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE ha tocat diverses vegades a Catalunya.El 2020, el premi més gran de 3 milions d'euros tocà a Barcelona. La venedora Dolores Encarnación Solís va portar la sort des del seu quiosc situat a la Rambla Catalunya, número 86. Altres dos milions d'euros, es van repartir al Vallès, un a Granollers i un altre a Les Franqueses.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/181997_lextrade-tiudeloncedeixaunpremidunmiliodeuro-aplatjadaro-2.htm