Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/notix/libreria/libnuevo.php on line 342

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 27

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 37

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 38
Aquest cap de setmana torna el Mercat Medieval de Castell d'Aro
logo
Imprimir
16-08-2022 | 15:46hs
•BAIX EMPORDà

Aquest cap de setmana torna el Mercat Medieval de Castell d'Aro

S'hi podran veure demostracions d'oficis, espectacles de música o dansa del ventre o una fira d'artesania i alimentació

Castell d'Aro celebra aquest cap de setmana el 21è Mercat Medieval després de dos anys suspesa per la pandèmia. La cita, amb entrada lliure i gratuïta, recupera tota la normalitat per fer lluir un espai declarat Bé Cultura d'Interès Nacional i oferir tota mena d'activitats com demostracions d'oficis, espectacles, fira de productes d'artesania i d'alimentació i espais de restauració.

Amb aquesta nova edició del Mercat Medieval, la regidoria de Turisme de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró vol recuperar l'èxit de les anteriors, amb una assistència de fins a 20.000 visitants.

Tant dissabte com diumenge, d'11 a 2 i de 6 a 10, els visitants podran degustar i adquirir diverses propostes gastronòmiques, així com comprar tota mena de productes o descobrir oficis com el de cisteller o el de vidriera.

Les principals activitats proposades són un campament i jocs medievals a la Plaça Poeta Sitjar amb Quiràlia i Alma Cumbrae; una consulta de tarot amb Pilar Cabrera o un fotoreclam medieval al Mirador del Pessebre.

També hi ha una exposició d'armes i armadures de l'edat mitjana i d'armes de setge a l'Antic Casino a càrrec d'Alma Cubrae, un taller de circ per a totes les edats a la Plaça Lluís Companys a càrrec de Los Herrerita i diversos tallers infantils.

Pel que fa als espectacles, els assistents trobaran la música i els malabars itinerants de La Cirquestra de Improvisto's Krusty Show, que alhora ofereixen diverses sessions del seu masteler acrobàtic a la plaça de Santa Maria. També es podrà veure la dansa del ventre de la Caravana de les Arts, sentir la música medieval del Berros de la Cort o, pels més petits, descobrir l'espectacle de carrer Transhumància de Xip Xap Teatre.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/182004_aque-tcapde-etmanatornaelmercatmedievaldeca-telldaro-1.htm