Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/notix/libreria/libnuevo.php on line 342

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 27

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 37

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 38
Aquest divendres 5a 'Gala Solidària Costa Brava' als jardins del S'Agaró Hotel
logo
Imprimir
24-08-2022 | 16:35hs
•BAIX EMPORDà

Aquest divendres 5a 'Gala Solidària Costa Brava' als jardins del S'Agaró Hotel

El divendres 26 d'agost a les 20 h, tindrà lloc el sopar benèfic "Gala Solidària Costra Brava" als jardins del S'Agaró Hotel a benefici de l'Associació Contra el Càncer a Girona

El sopar benèfic "Gala Solidària Costa Brava", l'acte estrella de recaptació de fons de l'entitat, tindrà lloc el divendres 26 d'agost de 2022 a les 20 h. L'esdeveniment mantindrà la mateixa localització de l'any anterior, el S'Agaró Hotel, gràcies a la magnífica acollida que va proporcionar a tots els assistents.

La "Gala Solidària Costa Brava" compta amb patrocinadors com Porsche, Cañigueral, Hipra, Tavil, Alzamora, Tres Griferia, Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, Royal Protein, Concentrol, Gran Jonquera i Natura Bissé.Gràcies a tots ells s'ha aconseguit que aquest esdeveniment sigui possible i seguim amb previsions de superar l'èxit d'edicions anteriors.

La Gala Solidària Costa Brava espera recaptar més de 50.000€ que es destinaran íntegrament a eliminar les desigualtats i vulnerabilitat dels pacients de càncer i les seves famílies. L'entitat posa a la seva disposició professional que ajudaran a les famílies durant tot el procés de la malaltia, ajustant-se a les seves necessitats amb uns serveis que van des d'ajudes econòmiques, assistència jurídic-laboral, préstec de material ortoprotètic o atenció a la vulnerabilitat entre d'altres.

L'organització de l'esdeveniment, després de dos anys de pandèmia, ha pogut seguir uns protocols que permetran portar a terme el sopar amb gairebé 300 assistents; personalitats, entre les quals es troben empresaris, institucions públiques i privades, així com la societat més sensible a aquest tipus d'accions.

Com a mestre de cerimònia comptarem amb la generosa presència de l'Elsa Anka, presentadora de televisió, actriu i model. Acompanyarà l'acte, com a amfitriona d'aquest, la presidenta de l'Associació Contra el Càncer a Girona, Isabel Alejandro. La gala serà amenitzada amb actuacions del Dj Jimmy Casanovas i Pepe Llorens.

L'Associació Contra el Càncer, 68 anys d'experiència en la lluita contra el càncer
L'Associació Contra el Càncer és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

Forma part del seu ADN està al costat de les persones, i per això el seu treball s'orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l'impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l'Associació Contra el Càncer aglutina la demanda social d'investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d'investigació científica oncològica de qualitat. Ara com ara, és l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: a Catalunya, ha invertit 28,8M€ en 106 projectes d'investigació.

L'Associació Contra el Càncer integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l'Associació Contra el Càncer està estructurada en 38 delegacions locals, compta amb més de 178 persones voluntàries, 4.536 socis i sòcies i 14 professionals.

Durant el 2021, l'Associació Contra el Càncer Girona ha atès 1.087 persones afectades per la malaltia.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/182670_aque-tdivendre-5agala-olidariaco-tabravaal-jardin-del-agarohotel-1.htm