logo
Imprimir
27-08-2022 | 19:21hs
•BESALú, VILA COMTAL

La presentació del llibre ‘Besalú al segle XIX’, un èxit

La publicació, escrita per Joan López i Josep Riu, s’ha presentat aquesta tarda a l’Ajuntament en el marc del Besalú Medieval

El Besalú Medieval ha fet recular des d’avui i fins demà la vila comtal al seu passat històric més esplendorós. Ho ha fet amb diverses activitats i propostes: des dels coneguts Atrapats, en aquesta ocasió ‘confinats a Can Llaudes’, fins a cercaviles o tallers. I entremig d’aquest ventall també s’hi troba la presentació d’una nova obra literària. 

Així, l’edifici consistorial ha acollit aquesta tarda (18h) la presentació del llibre ‘Besalú al segle XIX (1814-1900). Una vida entre conflictes polítics i guerres civils’, obra escrita per Joan López i Josep Riu. L’activitat ha resultat tot un èxit, amb un ple absolut de la sala on s’ha celebrat.

La jornada d’avui s’ha completat amb altres activitats diverses, com ara cercaviles pels carrers, espectacles musicals o visites guiades, al matí, o exhibicions de dansa del ventre i concerts musicals, a la tarda. Demà, el Besalú Medieval continuarà amb altres activitats i actes dirigits a tota mena de públic: entre d’altres, destaca un espectacle d’Excalibur i La Fada Verda a la plaça de la Llibertat (13h) o exhibicions de música antiga i medieval a càrrec de Temps Fugit al Prat de Sant Pere (16h i 17h). “S’ha pensat en un Besalú Medieval transversal, on qualsevol tipus de públic pugui trobar el seu espai. És per això que el cartell contempla activitats com ara tallers per a infants, actes culturals, visites guiades o concerts, és a dir, un conjunt de propostes que serveixen per oferir un ventall ampli i divers”, apuntava el regidor de Comerç i Esports, German Mas, en una entrevista recent en aquest mitjà.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183001_lapre-entaciodelllibrebe-alual-eglexixunexit-1.htm