logo
Imprimir
28-08-2022 | 19:32hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Besalú Medieval clou el seu retorn per la porta gran

El regidor de Comerç i Esports, German Mas, destaca que “una gran afluència de gent” ha visitat aquest cap de setmana la vila comtal

El Besalú Medieval ha tancat avui una nova edició per la porta gran. El festival, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha abaixat el teló amb una gran afluència de públic i un cartell d’activitats diverses que ha aixoplugat un públic entregat i entusiasmat per conèixer el passat més esplendorós de la vila comtal. 

En aquesta línia, el regidor de Comerç i Esports de l’Ajuntament de Besalú, German Mas, assenyala que la conclusió d’aquest Besalú Medieval és “molt positiva”. “Amb les activitats que hem plantejat, a través d’un programa molt transversal, hem arribat a tota mena de públic, i això ens ha permès que molta més gent hagi pogut gaudir d’aquestes propostes, tot i el mal temps que vam tenir dissabte a la tarda. Una gran afluència de gent ha visitat la vila o hi ha pernoctat”, diu. 

Segons Mas, amb aquesta nova edició l’esdeveniment ha “tornat a respirar i agafar la força que havia tingut el 2018, que havia estat la seva darrera edició”. “Aquesta bona rebuda per part de la gent ens anima a fer que aquesta activitat, que havia estat aturada, pugui tenir una continuïtat en els anys vinents”, continua el regidor, que també es refereix a la participació de l’Ajuntament en el seu impuls: “Continuarem treballant perquè el comerç local i la nostra vila tingui un punt de suport econòmic i on la gent pugui venir a gaudir del Besalú Medieval i de les seves activitats, tradició i cultura”. 

Atrapats ‘confinats’ i propostes per a tots els públics

Després d’una aturada obligada a causa de les restriccions per la pandèmia, el festival medieval ha reaparegut amb força aquest estiu. I ho ha fet amb algunes novetats, com ara la localització dels coneguts ‘Atrapats’, que aquest 2022 han estat ‘confinats’ a Can Llaudes. Aquesta activitat, que com sempre ha tingut un èxit remarcable, ha compartit protagonisme amb propostes diverses com ara cercaviles, tallers, representacions musicals o presentacions literàries. Un programa divers que ha fet recular Besalú en el temps, però que també ha permès que petits i grans hagin gaudit de bona manera situats en el present.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183014_elbe-alumedievalclouel-euretornperlaportagran-1.htm