logo
Imprimir
30-08-2022 | 20:38hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú comença el setembre difonent la cultura jueva

Des de la vila comtal s’organitzaran aquest cap de setmana activitats de visites guiades i jornades obertes

Besalú, un dels epicentres bàsics del passat jueu a les nostres contrades, reivindicarà el seu passat històric més esplendorós amb una nova activitat. En aquest cas, la vila comtal acollirà a principis de setembre, concretament aquest cap de setmana (dies 3 i 4, dissabte i diumenge), les Jornades Europees de la Cultura Jueva 2022. 

L’activitat constarà de diferents visites guiades pels carrers i racons de la localitat garrotxina. Així, el dissabte (dia 3), es tirarà endavant una visita anomenada ‘Una passeig pel Call’ (17h), que es farà en català, tot i que el gruix de propostes arribarà diumenge, amb un total de tres activitats: novament, s’organitzarà la visita guiada ‘Un passeig pel Call’, en aquest cas a les 11h (en castellà) i a les 13h (en català), mentre que a les 16.30h i fins a les 18.30h hi haurà una jornada de portes obertes al Micvé. 

Les diferents activitats són gratuïtes i cal gestionar una reserva prèvia per poder-hi assistir, tenint en compte que l’aforament és limitat. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el telèfon 972 59 12 40 o enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@besalu.cat.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183148_be-alucomencael-etembredifonentlaculturajueva-1.htm