logo
Imprimir
01-09-2022 | 15:46hs
•LA SELVA

Torna la Festa Major de Vidreres, amb actes 100% presencials

El festival s'ha celebrat aquest cap de setmana i ha servit d'introducció per a la Festa Major que se celebrarà de l'1 al 5 de setembre

El municipi de Vidreres ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Festa Major, enguany amb actes 100% presencials.

La Festa Major de Vidreres oficialment donarà el tret de sortida el divendres 2 de setembre amb el pregó de Festa Major a les 21:30 h a càrrec de l'entitat Atlètic Vidreres. També es presentaran els hereus i les pubilles d'enguany i hi haurà concert d'havaneres i concerts de barraques, entre d'altres. El dissabte les activitats seguiran durant tot el dia amb una oferta lúdica i cultural per a totes les edats. Hi haurà focs d'artifici, espectacles de màgia, correbous, correfoc o exhibicions entre d'altres. El diumenge l'activitat començarà ben d'hora amb la Txaranga despertant els veïns i veïnes (7 h ) i seguirà amb l'activitat dels bous al carrer, botifarrada popular o la trobada de vespes i motos clàssiques. També hi ha programada la 13a edició de la cursa infantil, un concert vermut o sardanes, entre d'altres.

Per al regidor de festes, Francesc Baltrons; "aquest any tornem a gaudir de la Festa Major tal com la coneixíem fins ara, amb activitats diverses pensades per a tots els gustos i totes les edats".

Els actes previs a la Festa Major s'han celebrat aquest cap de setmana amb activitats com el 7è Festival de Jazz o l'arrancada del FITAG.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183340_tornalafe-tamajordevidrere-ambacte-100pre-encial--1.htm