logo
Imprimir
05-09-2022 | 18:49hs
•+ NOTíCIES

Detenen quatre homes per conrear més de 2.000 plantes de marihuana a Lloret de Mar

Les plantacions estaven en un paratge on no es podia accedir amb vehicle motoritzat i es va activar el Grup Especial d'Intervenció per garantir l'èxit i la seguretat de l'actuació

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació la comissaria de Blanes van detenir el dia 1 de setembre, a Lloret de Mar, quatre homes, d'entre 19 i 29 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A finals del mes de juny, gràcies als agents de l'Àrea Central de Mitjans Aeris, els mossos van tenir coneixement de l'existència de tres plantacions de marihuana situades en una zona boscosa de difícil accés propera a la urbanització de Montlloret, a Lloret de Mar. Després d'unes primeres indagacions, es va constatar l'existència d'aquests cultius.

La investigació va concloure amb un operatiu policial que es va dur a terme la matinada del dia 1 en què hi van participar agents del Grup Especial d'Intervenció per assegurar la zona i localitzar els responsables del cultiu, el grup Regional de Recursos Operatius per assegurar el perímetre, agents de la Unitat d'Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes i Lloret de Mar, agents del Cos Nacional de Policia de Lloret, efectius del Cos d'Agents Rurals i personal d'agrupacions de defensa forestal (ADF) que van ajudar en la destrucció de les plantes.

En el dispositiu es van localitzar i detenir quatre homes responsables del cultiu, tres plantacions amb un total de 2.141 plantes de marihuana i quasi 15 kg de cabdells secs preparats per a la seva venda i distribució.

Els detinguts van passar a disposició el passat dia 2 de setembre davant del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes qui va decretar presó provisional per un d'ells i llibertat amb càrrecs per la resta.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183592_detenenquatrehome-perconrearme-de2000plante-demarihuanaalloretdemar-1.htm