logo
Imprimir
06-09-2022 | 09:34hs
•POLíTICA

Núria Escarpanter optarà a la reelecció a l'alcaldia de Llançà en les properes eleccions municipals

L'alcaldable ha estat ratificada en una assemblea d'afiliats i afiliades que s'ha fet aquest dilluns al vespre

Núria Escarpanter i Olivet optarà a la reelecció a l'alcaldia de Llançà en les eleccions municipals del maig de l'any vinent. Escarpanter, de 47 anys, és mestra de professió i és l'alcaldessa del municipi des del juny de 2021. La candidata ha estat ratificada en una assemblea d'afiliats i afiliades que s'ha fet aquest dilluns al vespre, on ha rebut el suport, entre d'altres, de la coordinadora comarcal, Míriam Lanero, i de la coordinadora local, Paula Martínez.

Abans d'alcaldessa, Escarpanter havia estat regidora de 2003 a 2015 i de 2019 a 2021, ocupant les àrees de Joventut, Ensenyament, Atenció al Ciutadà, Serveis, Esports, Govern Local, Benestar Animal, Noves Tecnologies, Cultura i Hisenda.

"He tingut la possibilitat de poder començar a desenvolupar el projecte que Junts té present per al nostre municipi. Em torno a presentar perquè tinc molta il·lusió, vocació de servei i ganes de continuar fent-lo realitat", ha explicat la candidata.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/183669_nuriae-carpanteroptaraalareeleccioalalcaldiadellancaenle-propere-eleccion-municipal--1.htm