logo
Imprimir
15-09-2022 | 23:03hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú exhibeix els treballs de la 7a Exposició Col·lectiva de Fotografia

La iniciativa, impulsada per l’associació BESALUX, forma part dels actes de la Festa Major de la vila comtal

Amb motiu de la seva Festa Major, l’associació BESALUX ha inaugurat aquest vespre a l’antic hospital de Sant Julià la setena Exposició Col·lectiva de Fotografia, una mostra que com és habitual presenta imatges amb diferents mirades sobre diversos indrets del municipi. L’exposició restarà oberta fins aquest diumenge al matí, dia en el qual es farà el sorteig d’una fotografia entre els diferents assistents: el guanyador o guanyadora podrà escollir una de les imatges exposades. 

Enguany, i com a novetat, també lluirà una col·lecció de fotografies creatives obra dels membres de l’associació, que en aquest cas han participat en una Fotolliga de caràcter intern. L’horari per visitar els treballs és el següent: els dies 16 i 17, de les onze del matí a la una del migdia i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, i el dia 18, de les onze del matí a la una del migdia.   

L’associació BESALUX es va crear a través de la voluntat d’un grup d’amants d’aquest art de Besalú, però també d’altres municipis de la demarcació gironina. En aquest sentit, l’entitat va brollar amb la voluntat de fer descobrir el món de la fotografia a la gent que el desconeix, i per tal, també, d’impulsar nous talents desitjosos d’exposar els seus treballs. 

En el transcurs de l’any, l’associació organitza tallers dedicats a temes específics sobre aquest àmbit, com ara tècniques de captació d’imatges i de com potenciar aquestes fotografies realitzades mitjançant l’ús de les noves tecnologies. A més, proposa cada mes una sortida fotogràfica per resseguir una temàtica diferent.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/184669_be-aluexhibeixel-treball-dela7aexpo-iciocollectivadefotografia-2.htm