logo
Imprimir
26-09-2022 | 14:38hs
•ALT EMPORDà

Detinguts a Pont de Molins per transportar mig quilo d’heroïna amagada al cotxe

Els arrestats, que viatjaven amb la droga valorada en més de 29.000 euros, ja han ingressat a presó

Els Mossos d’Esquadra van tenir el passat 22 de setembre dos homes de 34 i 42 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc a Pont de Molins, a la comarca de l’Alt Empordà, quan els agents estaven realitzant un dispositiu policial preventiu a l’N-II i van trobar gairebé mig quilo d’heroïna -493 grams, concretament- amagada sota el seient del vehicle dels detinguts. 

En concret, la policia va localitzar dues peces rectangulars de color marró embolcallades amb film transparent. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga estaria valorada en gairebé 30.000 euros -29.373 euros, concretament-. A més, els arrestats també portaven 300 euros en bitllets fraccionats i dos telèfons mòbils que van quedar intervinguts. 

Els dos homes, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 24 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar el seu ingrés a presó.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/185536_detingut-apontdemolin-pertran-portarmigquilodheroinaamagadaalcotxe-1.htm