logo
Imprimir
26-09-2022 | 19:19hs
•+ NOTíCIES

Modificacions del servei dies festius i caps de setmana a la línia R4 per obres a l’estació de Vilafranca del Penedès

Les obres s’executaran en dues fases durant els festius i caps de setmana entre el 26 de setembre i el 5 de desembre

Per obres d’Adif a l’estació de Vilafranca, a partir de dilluns 26 de setembre i fins al 30 d’octubre, els trens dels dies festius i caps de setmana, amb origen o destinació a aquesta estació, iniciaran i finalitzaran el seu trajecte a l’estació de La Granada. Per garantir la mobilitat dels usuaris, Renfe estableix un servei alternatiu en autobús entre ambdues estacions.

Durant la segona fase de les obres, també els festius, dissabtes i diumenges entre el 31 d’octubre i el 5 de desembre, els trens amb origen o destinació Vilafranca del Penedès iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Sant Sadurní d’Anoia. Igualment, Renfe ofereix l’alternativa del transport per carretera per fer el trajecte entre les dues estacions.

Les obres que executarà Adif a l’estació de Vilafranca consisteixen en la construcció d’una nova plataforma, muntatge de nova via, instal·lació d’aparells de via, electrificació i instal·lacions de seguretat, entre d’altres, per a la implantació d’ample estàndard al futur Corredor Mediterrani.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunica a través de megafonia en estacions i a l’interior dels trens, així com a pantalles i teleindicadors. Tota la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya, així com en les xarxes socials (@rodalies i @renfe)




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/185547_modificacion-del-erveidie-fe-tiu-icap-de-etmanaalaliniar4perobre-ale-taciodevilafrancadelpenede--2.htm