logo
Imprimir
03-10-2022 | 14:37hs
•EL RIPOLLèS

Segueixen les obres de millora a les escoles públiques de Ripoll

Durant l’estiu s’ha actuat a l’escola Joan Maragall i està previst que per les vacances de Nadal es facin treballs al Tomàs Raguer

Com cada any, l’Ajuntament de Ripoll ha destinat aquest 2022 una partida de 30.000 € a fer millores a les escoles públiques del municipi. En aquest cas, s’ha començat per l’escola Joan Maragall, on al llarg de l’estiu i aprofitant les vacances s’han dut a terme diferents treballs. Per una banda, s’ha efectuat la substitució de quatre tancaments de finestres (per un valor d’11.858 euros), i per l’altra s’ha incorporat un lavabo a la segona planta (utilitzant 1.800 euros i recursos municipals).

De cara a les vacances de Nadal, està previst també actuar a l’escola Tomàs Raguer, fent una reforma del lavabo del costat dret del nucli de les escales de la planta baixa. El cost total de l’obra que es preveu és de 16.335 euros.

Per altra banda, i tornant a l’escola Joan Maragall, en breu hi ha previst un projecte per consolidar un dels murs de l’edifici, on fa uns anys hi havia aparegut esquerdes. Des de l’Ajuntament s’hi ha anat fent periòdicament reforços i una canalització de les aigües residuals que han permès solucionar el problema i que actualment no hi hagi cap risc per a alumnes ni professorat. Ara, està previst que des del departament d’Educació es facin les obres de consolidació, per evitar que les esquerdes tornin a aparèixer. Uns treballs que s’havien de fer el passat estiu, però que no es van realitzar per una dificultat en la licitació al departament. Està previst que pròximament es puguin dur a terme, ja que el projecte està redactat.

Les tasques de millora i conservació als diferents centres educatius de la vila són una de les prioritats per a l’Ajuntament, amb l’objectiu de garantir les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat escolar, així com el benestar de tot l’alumnat, professorat i personal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/186195_-egueixenle-obre-demilloraale-e-cole-publique-deripoll-1.htm