logo
Imprimir
04-10-2022 | 14:41hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva organitza un Start Art a la població de Sils

L’objectiu de la trobada és donar a conèixer experiències que s’estan duent a terme arreu de les comarques gironines destinades als artesans i creatius

El Servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un nou Start Art, una trobada adreçada a artesans/es i creatius/ves del territori. Enguany, aquesta trobada, que arriba a la seva 7a edició totalment consolidada, i que porta per títol Connectem el Territori es farà al pati del consistori silenc.

L’objectiu de la trobada és donar a conèixer experiències que s’estan duent a terme arreu de les comarques gironines destinades als artesans i creatius i fer xarxa i que puguin generar sinergies amb altres emprenedors d’aquests àmbits.

El programa s’iniciarà a les deu del matí amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde i conseller d’Empresa, Eduard Colomé. Seguidament es farà la presentació d’entitats i accions creatives de les comarques gironines. Hi intervindran La Divina espai Creatiu, La iera, Selva Cultura, Dinamig Olot, Promoció Econòmica de la Bisbal d’Empordà.

A la segona part es farà un networking per crear llaços i xarxa entre projectes i territoris, una proposta dinàmica i creativa dinamitzada per La Divina Espai Cultural.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi només cal que s’inscriguin a https://bit.ly/3DGXwkvo al telèfon 634210552. La jornada és gratuïta.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/186340_elcon-ellcomarcaldela-elvaorganitzaun-tartartalapoblaciode-il--1.htm