logo
Imprimir
04-10-2022 | 19:39hs
•MOTOR

Interdiesel, millor concessionari Nissan a Espanya i Portugal

El concessionari oficial amb seu a Figueres ha guanyat el prestigiós Nissan Iberia Award 2022

El concessionari oficial de Nissan a les comarques de Girona, Interdiesel, ha rebut el trofeu que l’acredita com a guanyador del prestigiós guardó Nissan Iberia Awards 2022, que el situa com un dels millors concessionaris de la firma a Espanya i Portugal. Amb seu a Figueres, aquest és el tercer premi que el distingeix dins la xarxa Nissan al territori, després d’haver rebut el Nissan Global Awards el 2018 i 2017. 

Durant l’acte d’entrega, el gerent d’Interdiesel, Robert Espígol, va declarar que “tots els que formem Interdiesel ens hem de sentir orgullosos pel premi”. “Els nivells de qualitat són més grans, però també ho són les exigències dels nostres clients i, per això, rebre aquest premi ens col·loca en el camí adequat”, va afegir. 

D’altra banda, el conseller delegat de Nissan Iberia, Bruno Mattucci, va felicitar el concessionari i va aprofitar la seva aparició per posar èmfasi a l’electrificació que la marca està fent en tota la seva gamma: “Estem culminant l’electrificació de la nostra gamma -Qashqai, Juke, Ariya, Townstar i Leaf componen l’actual gamma electrificada de Nissan-. Les noves exclusives de Nissan, com e-POWER i e-Force, ajudaran a impulsar els models Qashqai i Ariya”. 

D’altra banda, el mateix Mattucci també va recordar la rellevància de tenir la gamma de ‘crossovers’ electrificada més àmplia del mercat, així com de disposar de dos vehicles que van inventar els seus respectius segments en la tendència de moda actual del sector de l’automòbil: els ‘crossovers’ Qashqai i Juke. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/186348_interdie-elmillorconce-ionarini-anae-panyaiportugal-1.htm