logo
Imprimir
09-10-2022 | 10:26hs
•POLíTICA

El Partit Popular de Girona, a la jura de bandera al Castell de Sant Ferran

L’acte celebrat a la fortalesa de Figueres va comptar amb la participació d’uns 300 civils

El comitè de direcció provincial del Partit Popular de Girona va assistir ahir a l’acte de jura de bandera espanyola al pati d’armes del Castell de Sant Ferran de Figueres. En concret, hi van assistir tres membres de la formació: Àngela Domènech, presidenta del Partit Popular de Figueres i vicesecretària provincial de Comunicació; Alberto Mas, tinent d’alcalde de Seguretat a Calonge i vicesecretari provincial d’Organització, i Carme Vicens, vicesecretària provincial de l’Afiliat i membre de la junta local de Figueres. 

A l’acte, que va estar presidit pel cap general major de l’exèrcit de terra, Amador Enseñat, hi van participar un total de 300 civils. També hi van assistir la resta de la junta directiva provincial: Jaume Veray, Daniel Ruiz, Enrique Rodríguez, Julià Carpintero, Alfonso Sánchez i els membres de la junta local de Figueres, Xavier Ubach i Maria Luisa Rodríguez. 

A més, la jura de bandera va comptar també amb la presència de la delegada del govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, i de l’inspector general de l’exèrcit tinent general, Manuel Busquier. També hi va ser present el comandant militar de Girona, el coronel Salvador Medrano, que va agrair als presents la seva assistència: “Heu fet un pas al davant sense rebre res a canvi. És un acte de valentia per sortir de l’anonimat”. Durant la seva intervenció, també va assegurar que els cors dels presents "són els que Espanya necessita per continuar sent la nació que és, pel sentit de la responsabilitat amb la nació i amor a la pàtria”.

La jornada de portes obertes té com a finalitat acostar la ciutadania a la realitat de la feina dels diferents cossos militars i de seguretat de l’Estat que són presents en el territori. L’acte va finalitzar a les vuit del vespre amb un concert interpretat per la Unidad de Música de la Inspección General del Ejército.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/186871_elpartitpopulardegironaalajuradebanderaalca-tellde-antferran-1.htm