logo
Imprimir
18-10-2022 | 14:07hs
•PLA DE L'ESTANY

Un operatiu policial a Banyoles acaba un detingut i sis persones identificades

L’actuació es va portar a terme en tres locals del barri de la Farga en compliment de la Llei de Seguretat Ciutadana i Estrangeria

Un operatiu policial conjunt entre agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional va acabar dijous amb un detingut i sis persones identificades a Banyoles. L’actuació es va portar a terme en tres locals del barri de la Farga en compliment de la Llei de Seguretat Ciutadana i Estrangeria.

En l’operatiu, hi van participar una cinquantena d’agents dels Mossos d’Esquadra, tant de l’Àrea de Recursos Operatius, de la comissaria de Banyoles i de la Unitat Canina, i una desena d’agents de la Policia Local, a més d’agents de la Policia Nacional i la Inspecció de Treball. En l’actuació es van inspeccionar i registrar tres locals, concretament dos bars i una peixateria.

En total es van identificar 25 persones i es van aixecar diferents actes per tinença de droga a la via pública o en establiment públic. També es va citar 6 persones i una altra va ser detinguda per la Policia Nacional per estar en situació irregular al país. A més, Inspecció de Treball va aixecar actes per situacions irregulars de treballadors.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/187545_unoperatiupolicialabanyole-acabaundetinguti-i-per-one-identificade--2.htm