logo
Imprimir
26-10-2022 | 19:20hs
•LLEIDA

Més de 140 voluntaris es mobilitzen en la celebració de la Setmana Social de CaixaBank a Lleida

A Lleida, s’han realitzat 47 iniciatives, arribant a un total de 1.036 persones beneficiaries

Més de 10.000 empleats, familiars i clients de CaixaBank i les seves filials, amb la col·laboració activa de Voluntaris CaixaBank, han participat en la setmana més solidària de l'any organitzada per l'entitat per fomentar el voluntariat en favor d'iniciatives solidàries. A Lleida han sigut 144 els voluntaris que s’han sumat a l’iniciativa de CaixaBank, que han sumat un total de 261 hores de voluntariat.

La Setmana Social, després de dos anys sense poder celebrar-se de manera presencial a causa de la pandèmia, ha superat les expectatives de participació que preveia l'entitat. En total, s'han organitzat més de 2.000 activitats de voluntariat distribuïdes per tot Espanya, del 15 al 23 d'octubre. A Lleida, la Setmana Social ha desplegat una programació de 47 activitats.

Aquesta nova edició de la Setmana Social  s'ha  desenvolupat sota el lema 'Tots Compten Amb TU', i ha comptat amb el suport de prop de 1.000 entitats socials que han ajudat que les activitats de voluntariat arribin a totes les províncies del territori. 

Les accions que s'han dut a a contemplen un ampli ventall de tipologies, des de sensibilització i acció a favor del mediambient, discapacitat, pobresa infantil, gent gran, educació o immigració. 

 
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/188290_me-de140voluntari-e-mobilitzenenlacelebraciodela-etmana-ocialdecaixabankalleida-2.htm