logo
Imprimir
02-11-2022 | 13:52hs
•PLA DE L'ESTANY

Més de 2.200 persones han vist a Banyoles ‘Un mort a Can Puig’ al Teatre Municipal

El muntatge, dirigit per Andrea Portella i amb actors i actrius de diferents companyies, s’ha pogut veure en nou funcions els dos darrers caps de setmana

Un total de 2.232 persones han vist la producció teatral municipal per aquesta Festa Major de Sant Martirià Un mort a Can Puig. El Teatre Municipal ha acollit les nou funcions de l’espectacle amb gairebé totes les sessions exhaurides i amb gran èxit de públic que va acollir amb entusiasme el muntatge. 

Un mort a Can Puig es va estrenar el divendres 21 d’octubre, dins els actes de la Festa Major, i el gran èxit de públic que ha tingut ha obligat a programar noves funcions. A les set ja previstes inicialment, tant el cap de setmana de la festa com el passat, s’hi van sumar dues funcions més aquest diumenge passat al migdia i dilluns al vespre. 

Dirigit per Andrea Portella i amb actors i actrius de diferents companyies banyolines, Un mort a Can Puig és una comèdia de misteri al voltant de la misteriosa mort de l’Esteve Puig la nit de la seva festa de compromís. El succés acaba provocant una desastrosa successió de catàstrofes on el caos acaba envaint els personatges, les històries, les habitacions i, fins i tot, les parets de la mansió. 

Un mort a Can Puig és la vint-i-unena producció teatral municipal consecutiva des que l’any 2001 es va decidir incloure a la programació de Sant Martirià una producció pròpia. 

Fitxa artística
Autoria: John D. Gardener
Traducció: Ifigenia Alsina
Correcció: Núria Fontbernat Portella
Adaptació i direcció: Andrea Portella
Assessoria de moviment: Isaac Morera Socias
Interpretació: Salvador Duran Port, Arnau Soler Gironès, Anna Puig de Fàbregas Sanz, Jordi
Angelats Morató, Jaume Vicens Teixidor i Isabel Boix Angelats
Regidoria: Íngrid Calpe Jové
Escenografia: Lluís Nadal ‘Koko’
Producció tècnica: Punt de Fuga




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/188788_me-de2200per-one-hanvi-tabanyole-unmortacanpuigalteatremunicipal-1.htm