logo
Imprimir
04-11-2022 | 21:13hs
•POLíTICA

Manoli Vega defensa un Ripoll “per viure-hi i viure’l” i amb “projecció”

La candidata a l’alcaldia de Junts per Catalunya s’ha presentat aquest vespre acompanyada del secretari general Jordi Turull

Manoli Vega s’ha presentat avui oficialment com a candidata de Junts per Catalunya a Ripoll, en el marc d’un acte que ha comptat amb la presència del secretari general de la formació, Jordi Turull, i dels consellers Gemma Geis i Jaume Giró, així com de la coordinadora de la vegueria de Junts a Girona, Maria Àngels Planas, i del coordinador comarcal del partit, Joan Manso. El passat mes de maig Vega, actual regidora de Promoció Econòmica, va ser proclamada candidata a alcaldessa de Ripoll per Junts en substitució de Munell, que ha estat alcalde els últims onze anys i regidor des del 1991. 

Durant la seva intervenció, Vega ha defensat un Ripoll “per viure-hi i viure’l, amb dinamisme, projecció, serveis de qualitat i seguretat”. “Tenim un projecte realista: volem governar escoltant, treballant per a les persones i mirant cap al futur”, ha destacat l’alcaldable. 

Per la seva banda, Turull també ha fet referència al relleu: “Avui hem de felicitar l’alcalde Jordi Munell per l’excel·lent feina que ha fet, però també pel seu relleu: la Manoli Vega ha fet i farà una gran tasca. A Ripoll tindreu una alcaldessa de luxe”. Ja en clau electoral, Geis ha subratllat que “a Junts ens agrada ser més útils que importants: en aquestes eleccions municipals ens hi juguem el país, el nostre dia a dia, ser allò que volem ser. Treballarem per fer-ho possible i a Ripoll, amb la Manoli Vega, estareu en bones mans”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/188990_manolivegadefen-aunripollperviure-hiiviureliambprojeccio-1.htm