logo
Imprimir
07-11-2022 | 09:27hs
•LA SELVA

Més de 700 corredors participen a la 48a edició del Cros de Santa Coloma de Farners

La pròxima setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Girona per celebrar la 24a edició d'aquest cros que compta amb un circuit privilegiat a les ribes del Ter

El Circuit Gironí de Cros ha donat el tret de sortida aquest diumenge, 6 de novembre, al cros de Santa Coloma de Farners en la 48a edició de la prova selvatana, la més antiga de les proves gironines de la modalitat.

La jornada ha estat radiant, amb una temperatura inusual per al cros ha fet suar de valent als gairebé 700 participants que han protagonitzat les diferents curses a l'entorn del parc de Sant Salvador.

A la cursa absoluta masculina avui s'ha imposat Abderrahim Ougra, del GEiEG, l'atleta grupista ha dominat la cursa des del principi seguit pels seus companys d'equip, Ismail Atriki, Sub23 i Pau Pinsach, sub 20. Arnau Turon del CA Olot-Terra de Volcans, era el tercer en creuar la meta en la categoria absoluta. Ougra no ha tingut rival avui a Santa Coloma de Farners i ha dominat a plaer els gairebé set quilòmetres de cursa.

En la cursa conjunta de la categoria femenina ha estat la jove sub20, Gemma Frigola de l'Overland Running la primera a creuar la meta, per darrera en la segona posició arribava Laura Prieto, sub23 del FC Barcelona. La tercera posició de la cursa ha estat per Carla García de l'ISS Hospitalet, també sub23.

La pròxima setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Girona per celebrar la 24a edició d'aquest cros que compta amb un circuit privilegiat a les ribes del Ter.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189151_me-de700corredor-participenala48aediciodelcro-de-antacolomadefarner--1.htm