logo
Imprimir
07-11-2022 | 13:14hs
•ALT EMPORDà

Millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic a Castelló d'Empúries

Aquesta proposta es va aprovar al ple celebrat el mes passat amb el suport de tots els regidors i regidores de l'ajuntament

El consum d'energia elèctrica de les instal·lacions d'enllumenat públic exterior implica elevats costos econòmics, que representen un gran percentatge dins els pressupostos municipals. Cal sumar-hi, a més, les incidències diàries i la necessitat del manteniment que també té un cost molt elevat. És per aquest motiu que l'ajuntament de Castelló d'Empúries s'ha adherit a l'Acord Marc de l'Associació Catalana de Municipis, basat en serveis i subministraments d'elements d'eficiència energètica en l'enllumenat públic.

La transformació de l'enllumenat públic per tecnologia LED aportarà beneficis a l'ajuntament gràcies als estalvis mediambientals i econòmics derivats del menor consum energètic. Amb aquesta intervenció, es canviaran tots els punts de llum del municipi, més de 5.600, en el termini d'un any i es preveu que suposarà un estalvi energètic del 40%. L'acord també compta amb el manteniment durant deu anys.

Aquesta proposta es va aprovar al ple celebrat el mes passat amb el suport de tots els regidors i regidores de l'ajuntament.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189157_milloradeleficienciaenergeticadelenllumenatpublicaca-tellodempurie--1.htm