logo
Imprimir
09-11-2022 | 09:58hs
•TARRAGONA

La Fundació Santa Teresa del Vendrell renova l’equipament de la llar-residència, amb el suport de la Fundació “la Caixa”

La renovació de l'equipament de cuina millorarà les condicions d'habitatge per a les persones amb discapacitat residents la llar-residència de l'entitat al Vendrell

La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, col·labora amb el projecte de renovació i actualització de l'equipament de cuina per a la llar-residència de la Fundació Santa Teresa del Vendrell amb una aportació de 10.000 euros, que beneficiarà a les 24 persones residents.

Les llars-residència són un servei de suport a la llar de la Fundació Santa Teresa, que ofereix un habitatge amb els suports necessaris perquè les persones puguin desenvolupar-se amb autonomia i qualitat de vida. Ubicats en l'entorn urbà per potenciar la integració en la comunitat, són petits nuclis de convivència que formen part dels serveis de suport a la llar de l'entitat, que inclouen una atenció adaptada a les necessitats de cada persona, amb l'objectiu de desenvolupar una vida tan autònoma com siga possible, tant a la pròpia llar com a la comunitat.

La Fundació Santa Teresa atén un total de 921 persones amb serveis, entre d'altres, formatius, d'habitatge, d'integració social i laboral, de suport a famílies i de millora de l'ocupabilitat, mitjançant els serveis laborals dels Centres Especials de Treball.

Els serveis de suport a la llar de la Fundació inclouen 2 llars-residència al Vendrell per a 41 persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca del Baix Penedès, suport a la llar a 33 persones que viuen en els seus propis pisos, serveis d'atenció al domicili per a 8 persones i el programa Bon dia, dirigit a persones grans que viuen soles, al Vendrell i Calafell.

El cost total del projecte de renovació de l'equipament de cuina de la llar-residència de la Fundació Santa Teresa, amb el que col·labora CaixaBank, és de 12.370 €.

La Fundació Santa Teresa

La Fundació Santa Teresa del Vendrell és una entitat d'iniciativa social, que treballa a la comarca del Baix Penedès amb la missió d'aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de les persones en risc d'exclusió social, de la gent gran i de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la seva plena integració social i laboral.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació "la Caixa" en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L'any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189380_lafundacio-antatere-adelvendrellrenovalequipamentdelallar-re-idenciaambel-uportdelafundaciolacaixa-1.htm