logo
Imprimir
13-11-2022 | 18:38hs
•ESPORTS

Abderrahim Ougra i Marina Guerrero, guanyadors de la 24a edició del Cros Ciutat de Girona

La propera cursa puntuable pel Circuit Gironí de Cros serà el diumenge 20 de novembre i tindrà lloc a Olot

Abderrahim Ougra, del GEiEG i Marina Guerrero, del CA Manresa, han estat els guanyadors en les categories masculina i femenina respectivament. El grupista repeteix triomf, després de guanyar diumenge passat a Santa Coloma de Farners, en la prova inaugural del Circuit Gironí de Cros.

En un matí de diumenge amb magnífica temperatura, la jornada ha començat amb els corredors de les categories Cadet, Juvenil i Júnior masculines.

Les categories sub23, sempre amb un paper destacat en aquests tipus de proves, han tingut com a guanyadora en la categoria femenina a Laura Prieto, corredora del Barcelona Atletisme. En la cursa sub23 masculina ha sigut Ismael Atriki, del GEiEG, qui s'ha alçat a l'esgraó més alt del podi.

La categoria dels "Barrufets" mereix una menció especial; els més menuts i menudes del cros – nascuts l'any 2017 i posteriors - també han participat en la cita en un esprint de 130 metres que, acompanyats per mares i pares o de forma totalment lliure, han posat la nota d'il·lusió i diversió en aquesta cursa matinal.

La prova ha estat organitzada pel Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Girona i el Consell Esportiu del Gironès, autoritzada per la Federació Catalana d'Atletisme i amb la col·laboració del Club Atletisme Girona, el GEiEG, el Servei d'Esports de la Universitat de Girona i el suport de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, del Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona.

La propera cursa puntuable pel Circuit Gironí de Cros serà el diumenge 20 de novembre i tindrà lloc a Olot.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189724_abderrahimougraimarinaguerreroguanyador-dela24aediciodelcro-ciutatdegirona-1.htm