logo
Imprimir
15-11-2022 | 16:10hs
•ACTUALITAT GIRONA

L’Ajuntament de Girona celebra la Nit del Comerç el pròxim dilluns 21 de novembre

Es farà un reconeixement a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria i els tres establiments més antics

L’Ajuntament de Girona organitza el pròxim dilluns, dia 21 de novembre, la cinquena edició de la Nit del Comerç de Girona. L’acte, que començarà a les 20.15 h i es portarà a terme a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i de la regidora de Promoció Econòmica del consistori, Glòria Plana Yanes.

La Nit del Comerç és per reconèixer a tot el sector comercial de la ciutat el seu esforç, la seva tasca i el gran valor que suposen per la vida de Girona. Alhora donar el protagonisme que es mereixen els establiments emblemàtics i singulars que ja formen part de l’empremta gironina i la fan única. El comerç de Girona és un pilar més dels fonamentals de la ciutat com poden ser el patrimoni cultural, gastronòmic o artístic i es mereix posar-lo en valor com a tal”, afirma la regidora Glòria Plana Yanes.

Aquest esdeveniment té un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar les empreses i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars. Els premis també estan destinats a posar en valor els i les professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat i de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Durant l’acte es farà un reconeixement i un homenatge a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria de la ciutat que hagin complert durant l’any en curs els 25, 50 i 75 anys, i els tres establiments més antics de Girona exceptuant els tres premiats en l’edició anterior. També hi haurà una ponència a càrrec de Francesc Julià, CEO de Kave Home sota el títol de “Kave Home: de Girona al món. La transformació constant com un imprescindible”. L’acte serà conduït per la periodista Bàrbara Julbe. 
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189822_lajuntamentdegironacelebralanitdelcomercelproximdillun-21denovembre-1.htm