logo
Imprimir
17-11-2022 | 09:18hs
•LA SELVA

L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix a la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum de l'alcohol

El lema de la campanya d'enguany és "L'alcohol és responsabilitat de tothom", ja que tots i totes tenim un paper molt actiu en la reflexió i conscienciació sobre els riscos del consum d'alcohol

L'Ajuntament de Riudellots s'adhereix a la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum de l'alcohol que tindrà lloc del 14 al 20 de novembre. El lema de la campanya d'enguany és "L'alcohol és responsabilitat de tothom", ja que tots i totes tenim un paper molt actiu en la reflexió i conscienciació sobre els riscos del consum d'alcohol.

Aquest passat dilluns professionals de la salut de Riudellots han participat amb una taula al mercat municipal amb material informatiu i de sensibilització.

La sensibilització sobre el consum d'alcohol és responsabilitat de: l'administració, els municipis, qui organitza festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d'amistats, i un mateix.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/189990_lajuntamentderiudellot-adhereixala-etmanade-en-ibilitzacio-obreel-ri-co-delcon-umdelalcohol-1.htm