logo
Imprimir
19-11-2022 | 15:52hs
•+ NOTíCIES

Sant Gregori es prepara per a la Fira del Pa i la Xocolata amb Lluc Crusellas, el millor xocolater del món

L'esdeveniment se celebra diumenge amb activitats per a tota la família

La Fira del Pa i de la Xocolata que se celebra aquest diumenge a Sant Gregori ha escalfat motors avui amb la visita de Lluc Crusellas, recent campió del món de mestres xocolaters i xef de pastisseria de El Carme Pastisseria de Vic.

El millor xocolater del món ha explicat com es va preparar, com va viure el campionat que es va celebrar a París i els reptes que es presenten a partir d'ara en una xerrada al Centre Cívic de Sant Gregori conduïda pel periodista Jordi Grau.

Amb 26 anys Lluc Crusellas és el líder d'un gran equip que ha treballat de valent per assolir el premi del World Chocolate Masters després de passar sis proves molt exigents.

Crusellas ha destacat la importància d'esdeveniments com la Fira del Pa i de la Xocolata per donar a conèixer la xocolata, el pa i tota mena de dolços, així com tot el que hi ha al darrere amb tallers, xerrades i degustacions que promouen la seva professió. 

Ha destacat la feina de molts referents com els germans Roca, Nandu Jubany o Ferran Adrià, que també han portat el món de la gastronomia al més alt nivell.

La fira, demà

La quinzena Fira del Pa i de la Xocolata tindrà més de 30 parades, principalment de pa, xocolata o dolços, però els visitants també hi trobaran tallers familiars, degustacions, concursos i demostracions de cuina en directe. Al matí i a la tarda hi ha previstes xocolatades populars.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/190209_-antgregorie-preparaperalafiradelpailaxocolataamblluccru-ella-elmillorxocolaterdelmon-2.htm